Cube Dash

Världen i Cube Dash är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Cube Dash, ett av våra bästa spring spel!

Cube Dash är ett spel där du styr en liten kub och måste samla mynt samtidigt som du undviker fällor. Det här är en endless runner där din uppmärksamhet på detaljer och hand-ögonkoordination alltid testas. Fällorna dyker upp slumpmässigt och de har olika former och storlekar, så du måste vara uppmärksam och se till att du trycker på hoppknappen vid rätt tidpunkt.

Eftersom varje nivå genereras slumpmässigt vet du aldrig riktigt vad du kommer att möta. Vilket är bra, eftersom det tillför spänning och underhållning, samtidigt som det gör det lätt att testa sig själv och förbättra sin reaktionstid. Spelet är alltid uppslukande och engagerande, och du kommer att finna dig själv i att spela i timmar och timmar för att uppnå högsta poäng.

Cube Dash är extremt engagerande och roligt, och det tänjer ständigt på gränserna för att testa dina gränser och se hur långt du kan gå. I det här spelet kommer du alltid att hitta en utmaning, och det är det som gör att det briljerar. Du vet aldrig vilka fällor som kan dyka upp och det är därför det är så roligt och beroendeframkallande. Du kan spela Cube Dash just nu och testa din reaktionstid på Hetaspel.se!

Hur man spelar

Klicka på skärmen med vänster musknapp eller, om du använder en mobil enhet, tryck på skärmen för att hoppa och undvika de hinder som dyker upp i din väg.

Liknande spel:

Gillade du Cube Dash? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.