Viking Escape

Världen i Viking Escape är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Viking Escape, ett av våra bästa spring spel!

Gör dig redo att flyga på en magisk drake och fly undan monsterinvasionen när du spelar Viking Escape på Hetaspel.se. För att undkomma en säker undergång måste du skickligt undvika fiender som ständigt kommer mot dig, och när det inte räcker med att undvika kan du också skjuta olika typer av projektiler för att förstöra allt som står i din väg. Dessa projektiler har styrkor och svagheter, och du måste lära dig vilken som är bäst i varje situation. Tänk på att du inte har oändlig ammunition, så välj noga när du ska skjuta och håll utkik efter ammunitionsfyllning på skärmen.

Fienderna som försöker stoppa din flykt finns i alla former och storlekar och alla har olika typer av attacker, så du kommer att stöta på några som kastar projektiler mot dig, medan andra bara vill krocka i dig och långsamt tömma ditt liv på det sättet. Men genom att använda din drakes smidighet och dina fantastiska reflexer kan du undkomma alla faror som kommer.

Spela ett roligt spel som utspelar sig i ett fantasirike när du väljer Viking Escape på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du använder ett tangentbord använder du piltangenterna eller WASD för att styra draken och trycker på SPACE för att skjuta projektiler. Klicka på projektilikonen som finns på vänster sida av skärmen för att byta projektiltyp. Om du använder en mobil enhet trycker du på pilknapparna på skärmen för att styra draken, på projektilikonen som finns på vänster sida av skärmen för att ändra projektiltyp och på skjutikonen som finns på höger sida av skärmen för att skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Viking Escape? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.