Interstellar Run

Världen i Interstellar Run är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Interstellar Run, ett av våra bästa spring spel!

Rymdens vakuum är en av de farligaste platserna som du kan befinna dig på. I Interstellar Run måste du springa för ditt liv i den kalla, mörka rymden, och förutom att befinna dig i en rymdmiljö måste du också undvika alla lasrar och undvika hålen i tunneln, där du kan falla till din oväntade död.

Du måste också hoppa vid rätt tillfälle och vara försiktig om du trampar på det grå golvet, eftersom dessa sektioner inte är så stabila som man skulle kunna förvänta sig. Men Interstellar Run ger dig en chans till en hög poäng, eftersom du alltid får en andra chans om du råkar falla till din undergång. Men du får bara en andra chans, så se till att vara mycket försiktig när du börjar din körning.

Spring så långt du kan när du spelar Interstellar Run på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Interstellar Run? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.