Skateboard Master

Världen i Skateboard Master är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Skateboard Master, ett av våra bästa spring spel!

Sätt dig på din skateboard och förbered dig på en intensiv tävling när du spelar Skateboard Master. I det här spelet tävlar du mot andra spelare på en bana som är utformad för hastighet och tricks, och där du om du inte koncentrerar dig på vart du åker kommer att krascha och förlora spelet.

I Skateboard Master kommer du att tillbringa större delen av din tid i luften, eftersom ramperna är rikliga och på grund av de hastigheter du når kan gravitationen inte längre hålla dig kvar på marken.

Ju längre du åker desto fler poäng får du, men fler hinder börjar långsamt dyka upp. Så gör ditt bästa för att hålla dig i luften, där det inte finns några lådor.

Ta din skateboard på en tur när du spelar på Hetaspel.se och få en hög poäng i Skateboard Master.

Liknande spel:

Gillade du Skateboard Master? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.