Wings Rush 2

Världen i Wings Rush 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Wings Rush 2, ett av våra bästa spring spel!

I Wings Rush 2 är målet att öka farten genom att hoppa i rätt tid för att undvika hinder som kan stoppa din galna språngmarsch till slutet av nivån. På vägen kan du samla in alla möjliga föremål och använda olika fjädrar och andra konstruktioner i miljön för att bara fortsätta framåt.

I Wings Rush 2 får du besöka alla möjliga underbara platser, från frodiga skogar och spektakulära zoner gjorda av marmor till den brännande öknen. Genom att använda de föremål du samlar in kan du låsa upp olika karaktärer, var och en med sina egna unika egenskaper och hastighetspotential. Även om det inte finns mycket tid för sightseeing kommer du garanterat att uppskatta de vackra miljöerna från Wings Rush 2.

Ge dig ut på en snabb kapplöpning när du spelar på Hetaspel.se och väljer Wings Rush 2.

Liknande spel:

Gillade du Wings Rush 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.