Timberman

Världen i Timberman är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Timberman, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Anslut dig till skaran av över 20 miljoner spelare som har tagit till sig det roliga med Timberman, hyllat som ett roligt spel sedan 2014 och fortfarande ett älskat spel 2024! Med en ny spännande uppdatering som nyligen lanserades kan spelarna dyka in i en värld full av nytt innehåll, inklusive dussintals nya karaktärer, fängslande miljöer och möjligheten att bygga ut din alldeles egna by. Dessutom väntar det tidlösa tilltalet att hugga virtuella träd och tävlingens spänning på dig i detta old school arkadliknande casualspel. I Timberman är ditt uppdrag enkelt men utmanande: hugga ved och navigera genom skogen samtidigt som du undviker farliga grenar. Även om uppgiften kan verka okomplicerad vid första anblicken krävs precision, tajming och snabba reflexer för att bemästra konsten att hugga timmer. Med lättförståeliga spelmekaniker är Timberman tillgängligt för spelare på alla nivåer, men verkligt mästerskap är reserverat för dem som är villiga att anstränga sig och öva.

Fördjupa dig i en värld full av variation när Timberman erbjuder ett brett utbud av miljöer att utforska och erövra. Med över 100 skogshuggare som väntar på att låsas upp, var och en med sina unika egenskaper och förmågor, är möjligheterna till anpassning och personalisering ganska många. Utmana dig själv att nå toppen av framgång genom att klättra på topplistorna och sätta nya rekord med dina oöverträffade timmerhuggningsfärdigheter. Med de lättlärda kontrollerna kommer du att hugga och ducka på nolltid. Varje nytt klick eller tryck innebär en ny utmaning, eftersom du antingen måste fortsätta att hugga dig upp till toppen av trädet eller bara måste undvika de faror som kommer uppifrån. Denna snabba typ av spel kan vara ganska spännande.

Ta din virtuella yxa och förbered dig för ett adrenalinpumpande äventyr när du ansluter dig till Timberman på Hetaspel.se och strävar efter att hugga virtuella träd snabbare än någonsin tidigare. Med sitt tidlösa utseende och engagerande spelupplägg utlovar Timberman timmar av underhållning och spänning för spelarna. Så vässa yxan, gör dig redo för utmaningen och låt den virtuella skogen på Hetaspel.se eka av ljudet från dina triumferande timmerhuggningar.

Så här spelar du

Tryck på vänster musknapp på endera sidan av trädet för att hugga i den riktningen, eller använd vänster och höger piltangent. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen på vardera sidan av det virtuella trädet.

Liknande spel:

Gillade du Timberman? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.