Jetpack Joyride

Världen i Jetpack Joyride är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Jetpack Joyride, ett av våra bästa spring spel!

Upplev spänningen när du driver dig själv med jetpacks som drivs av kulor, möter massiva mekaniska drakar och möter fåglar som regnar ner pengar! Jetpack Joyride, som skapats av hjärnorna bakom Fruit Ninja, utlovar en spännande och actionfylld resa som får dig att fastna från första början. Gör dig redo att bli fängslad av detta galna, skyhöga och ändlösa spel som kommer att få dig att sitta på stolkanten av spänning! Gör gemensam sak med den legendariske Barry Steakfries på Hetaspel.se när du kastar dig in i det här ändlösa äventyrets hjärtskärande action. Spänn fast dig i banbrytande jetpacks, ta på dig snygga kostymer och ta tyglarna i vilda fordon när du ger dig ut på en obeveklig kapplöpning mot tiden. Ditt uppdrag? Överlistar forskarna och tävlar om segern i slutet av labbet innan det är för sent!

Släpp loss din inre våghals när du navigerar genom en värld fylld av häpnadsväckande hinder och spännande utmaningar. För varje ögonblick som går kommer adrenalinet att strömma genom dina ådror när du tänjer på gränserna för vad som är möjligt. Kan du hänga med i det halsbrytande tempot och gå segrande ur denna spännande, ändlösa jakt? När du dyker djupare in i den pulshöjande actionen i Jetpack Joyride kommer du att upptäcka en uppsjö av överraskningar och utmaningar som väntar på att bli övervunna. Färdas genom dynamiskt föränderliga miljöer, den ena mer spännande än den andra, medan du tävlar mot klockan för att hinna före forskarnas obevekliga jakt. För varje hopp, glid och språng kommer du att känna spänningen strömma genom dina ådror och driva dig till nya höjder av adrenalinfyllda äventyr. Gör dig redo för en oförglömlig resa fylld av spänning och häpnadsväckande ögonblick som kommer att få dig att tappa andan.

Även om spelet är enkelt att lära sig, bjuder Jetpack Joyride ständigt på nya överraskningar, och du måste använda dina reflexer för att klara dig undan alla faror. När du samlar mynt kan du köpa uppgraderingar, som hjälper dig att gå längre och längre in i labbet. Förutom uppgraderingar kan du också samla användbara powerups som ger dig en fördel.

Förbered dig för en adrenalinfylld eskapad på Hetaspel.se. Med sitt fängslande spelupplägg och hjärtslitande ögonblick kommer Jetpack Joyride att få dig att komma tillbaka för mer. Dyk ner i Barry Steakfries actionfyllda värld och ta dig an uppdraget att erövra labbet i Jetpack Joyride.

Så här spelar du

Använd vänster musknapp för att få en snabb vertikal boost från din jetpack. Tryck på skärmen om du spelar från en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Jetpack Joyride? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.