Mine Rusher

Världen i Mine Rusher är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mine Rusher, ett av våra bästa spring spel!

Ge dig ut i en kapplöpning för att överleva i en djupt underjordisk fängelsehåla när du spelar Mine Rusher, ett spel där du varje gång du svänger runt ett hörn riskerar att falla ännu längre ner i denna labyrint av mörker. Och att svänga runt hörn är den största utmaningen i Mine Rusher, eftersom spelet kretsar kring denna rörelse, och du måste lära dig när det är bäst att byta riktning för att kunna avancera. Det finns ingen tid för sightseeing i dessa farliga djup, så när du startar spelet börjar din karaktär automatiskt att röra sig framåt, i hopp om att kanske hitta en utgång.

Som man kan förvänta sig av ett spel som är placerat i en gruva kan atmosfären bli ganska intensiv, men som tur är är är allt du behöver oroa dig för att noggrant planera din väg. Du har en förhandsvisning av den omedelbara kartlayouten som ligger framför dig, men dina reaktioner måste ändå vara snabba om du vill överleva så länge som möjligt. Förutom att lyckas fly undan de kollapsande blocken får du också samla in de glänsande diamanterna som är placerade i den här gruvan, så att lyckas resa en större sträcka garanterar att du får samla in fler och fler diamanter. Det vill säga, om du behövde fler anledningar att avancera, förutom att rädda ditt liv från en säker undergång. Atmosfären i spelet förstärks avsevärt av bristen på alltför många element utspridda i scenen, vilket verkligen hjälper dig att fördjupa dig i denna förtryckande värld som du placerats i, där du bokstavligen söker efter ljuset i slutet av tunneln. Dina reflexer och ditt fokus är dina viktigaste verktyg för din överlevnad, så använd dem klokt och fall inte av blocken!

Kliv in i gruvorna i Mine Rusher som ligger på Hetaspel.se och kom så långt du kan.

Hur man spelar

Klicka var som helst på skärmen för att ändra riktning om du använder musen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen för att röra dig i en annan riktning.

Liknande spel:

Gillade du Mine Rusher? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårspring spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.