Parking Fury 3D: Beach City

Världen i Parking Fury 3D: Beach City är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Parking Fury 3D: Beach City, ett av våra bästa bilspel!

Att hitta en perfekt parkeringsplats är ett äventyr, men på Parking Fury 3D: Beach City visas parkeringsplatsen bekvämt på kartan. Tricket är att faktiskt lyckas parkera på den platsen. Precis som i verkligheten måste du ta hänsyn till den inkommande trafiken och alla möjliga hinder som står i din väg, eftersom din bil bara klarar fem träffar innan du måste försöka igen.

Och förutom trafiken finns det också poliser som inte kan vänta på att du ska göra ett misstag. Därför är det av yttersta vikt att du kör så försiktigt som möjligt.

Med vacker 3D-grafik får Parking Fury 3D: Beach City dig verkligen att känna att du sitter i förarsätet. Och om du verkligen vill sätta dig i förarsätet kan du med Parking Fury 3D: Beach City ändra kameran så att du bokstavligen sitter bakom ratten.

Öva dina parkeringsfärdigheter på Hetaspel.se och spela Parking Fury 3D: Beach City.

Spela andra spel från Parking Fury-serien:

  1. Parking Fury 3
  2. Parking Fury 2
  3. Parking Fury 3D: Bounty Hunter

Liknande spel:

Gillade du Parking Fury 3D: Beach City? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.