Parking Fury 3D: Bounty Hunter

Världen i Parking Fury 3D: Bounty Hunter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Parking Fury 3D: Bounty Hunter, ett av våra bästa bilspel!

I Parking Fury 3D: Bounty Hunter spelar du som en prisjägare, och insatserna kan inte vara högre än så. Samtidigt som du försöker få in flest bounties måste du också undvika poliserna, men också de livliga gatorna som är fulla av trafik.

Med ett stort antal olika uppdrag erbjuder Parking Fury 3D: Bounty Hunter dig massor av intressanta scenarier, vart och ett mer unikt än det föregående. Den vackra 3D-grafiken kommer definitivt ibland att få dig att bromsa och bara beundra de fantastiska vyerna, men ta inte för lång tid på dig, för belöningarna du kan samla in kommer inte att vänta på dig för evigt.

Bli en berömd prisjägare när du på Hetaspel.se spelar det tredje spelet i den klassiska serien Parking Fury.

Spela andra spel från Parking Fury-serien:

  1. Parking Fury 3
  2. Parking Fury 2
  3. Parking Fury 3D: Beach City

Liknande spel:

Gillade du Parking Fury 3D: Bounty Hunter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.