Death Chase

Världen i Death Chase är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Death Chase, ett av våra bästa bilspel!

Om du älskar bilar och racing så har Hetaspel.se det rätta spelet för dig. I Death Chase måste du tävla till mållinjen mot brutala konkurrenter som gör allt för att ta förstaplatsen. Och som om aggressiva förare inte vore nog för att stå i vägen för dig när du ska ta dig till första plats, är banorna i Death Chase fyllda av faror som ständigt får dig att tänka två gånger innan du bara trycker på gasen.

Tack och lov gjordes Death Chase inte bara för att göra ditt liv svårare, för beroende på hur bra du kör tjänar du poäng som du kan använda för att uppgradera ditt fordon. Dessa uppgraderingar varierar från bättre nitro, fler vapen eller en förbättrad motor. Dessutom kan du om du tjänar tillräckligt många stjärnor till och med köpa nya fordon, som kommer med sina egna funktioner.

Med det unika 2D-perspektivet kan du se de faror som ligger framför dig på banorna, och du kan planera din strategi därefter. Detta kan göra skillnaden mellan att hoppa i rätt ögonblick eller att skada din bil så att den spricker upp i en boll av flammor.

Gör dig redo för intensiv körning på Hetaspel.se när du spelar Death Chase.

Liknande spel:

Gillade du Death Chase? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC