Chain Cube: 2048 Merge

Världen i Chain Cube: 2048 Merge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Chain Cube: 2048 Merge, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Om du spelar på Hetaspel.se känner du kanske till Threes eller 2048. I dessa typer av spel är målet att slå ihop två element som har samma nummer. När du lyckas adderas deras värden och elementet ändras till ett annat, med ett större värde. Målet med spelet är att slå ihop så många element som möjligt och säkra en högre och högre poäng. Det som skiljer Chain Cube: 2048 Merge från andra liknande spel är att det lägger till ett fysik- och skjutelement till det spel som du kanske redan är van vid. Vad detta innebär är att de element som du måste slå ihop består av kuber, och när du kombinerar två kuber med samma värde resulterar detta i en mer explosiv reaktion, vilket tillför mycket till spelupplevelsen. Eftersom kuberna hoppar i luften och rör sig semirealistiskt när de kolliderar måste du använda denna interaktion till din fördel. När kuberna hoppar i luften kanske en väg blir friad för att du ska kunna öka din poäng. Detta tillför ett nytt lager till upplevelsen, och om du vill lägga till något nytt till detta klassiska tankespel bör du ge Chain Cube: 2048 Merge ett försök.

Spelet börjar ganska enkelt, men när du går framåt och spelområdet blir mer och mer trångt kommer du att märka att det blir svårare att hålla reda på alla kuber. Och om kuberna kommer förbi den streckade linjen måste du starta om och försöka igen. Efter ett tag kommer du att nå en punkt där varje kollision gör att du antingen hoppas att två kuber träffar varandra, eller bara hoppas att de inte kommer i vägen för en annan.

Spela ett roligt pusselspel, som också kräver att du siktar noga och använder lite mer strategi i dina skott, på Hetaspel.se och få en hög poäng i Chain Cube: 2048 Merge.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp och använd musen för att flytta kuben från botten av skärmen runt, och släpp den för att skjuta kuben mot stapeln. Om du spelar från en mobil enhet trycker du istället på skärmen och flyttar fingret i den riktning du vill skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Chain Cube: 2048 Merge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.