Uphill Rush 12

Världen i Uphill Rush 12 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Uphill Rush 12, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Nå mållinjen utan att välta din bil i det 12:e spelet i Uphill Rush-serien när du spelar på Hetaspel.se. Målet med spelet kan låta enkelt, men under de lopp du hamnar i introducerar Uphill Rush 12 alla sorters unika och roliga utmaningar som du måste övervinna, och samtidigt som dina körkunskaper förbättras måste du också övervinna nya spännande hinder i din väg. Naturligtvis behöver du inte bara förlita dig på din skicklighet, eftersom du också får mynt för varje lyckat lopp du avslutar, som du sedan kan använda för att köpa nya fordon för att nå mållinjen. Men Uphill Rush 12 diversifierar de alternativ du har, och du får inte bara välja mellan bilar: förbered dig på att åka från skateboards, cyklar eller till och med hästar, till andra unika fordon. Uphill Rush 12 låter dig bestämma hur du vill nå mållinjen. Naturligtvis har vart och ett av dessa alternativ sin egen unika statistik, som har för- och nackdelar.

Du kan också anpassa den karaktär du spelar som, om du vill ha lite extra anpassningsmöjligheter. Men huvudsyftet med Uphill Rush 12 är att nå mållinjen, och för att göra det måste du anpassa dig och lära dig de banor du befinner dig på, och var och en av dem har sina egna särdrag som du måste övervinna. De har slingor, hinder och alla möjliga andra överraskningar, men för en erfaren förare utgör de inget hot.

Gör dig redo att ge dig ut på några roliga lopp när du spelar Uphill Rush 12 på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd piltangenterna för att styra din bil och tryck på mellanslagsknappen för att aktivera boost-funktionen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Uphill Rush 12? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.