Healing Rush

Världen i Healing Rush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Healing Rush, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Gör dig redo att kliva in i en läkares skor när du spelar Healing Rush på Hetaspel.se. Förbered dig på att gå från en patient till en annan, hämta rätt läkande föremål för deras problem, bära runt dem och se till att de lämnar dem friska. Varje patient som du lyckas bota från sin sjukdom ger sjukhuset belöningar, och ju mer du spelar och ju fler patienter du behandlar, desto större blir behovet av att se till att du utökar sjukhusets anläggningar med dessa belöningar. Om du till en början får en eller två patienter åt gången, kommer du med dagen att se en större tillströmning av människor anlända, och den enda sjukhussäng som du har till ditt förfogande kommer inte att räcka till om du vill kunna ge den medicinska hjälp som varje enskild person behöver.

Varje patient som passerar dörren till sjukhuset i Healing Rush har någon form av åkomma, och det är upp till dig att erbjuda dem rätt behandling. Naturligtvis kan du inte bara låta alla som anländer sitta på samma plats, utan du måste bära personerna till en ledig säng. Mellan att bära patienter och välja rätt behandling har du mycket att göra. Men kom ihåg att du alltid kan utöka och förbättra dina anläggningar, vilket kommer att göra ditt arbete mycket lättare. Dessa uppgraderingar kan till och med vara att anställa extra sjuksköterskor för att hjälpa till med några av uppgifterna, eller att låsa upp nya rum i byggnaden.

Spela som läkare i Healing Rush på Hetaspel.se och behandla så många virtuella patienter som möjligt.

Hur man spelar

Använd WASD-tangenterna för att flytta runt karaktären om du spelar från en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att förflytta dig till önskad plats.

Liknande spel:

Gillade du Healing Rush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.