Going Balls

Världen i Going Balls är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Going Balls, ett av våra bästa skicklighetsspel!

I Going Balls måste du rulla till mållinjen i enorma hastigheter och varje gång du bestämmer dig för att ändra riktning måste du tänka dig för två gånger. Att balansera bollen så att den inte faller av banan är bara en aspekt av Going Balls, eftersom du också måste se till att du undviker de hinder som står mellan dig och mållinjen. Som tur är är det lätt att styra den rullande bollen, och allt du behöver göra är att ge den korta impulser i någon av de fyra kardinalriktningarna, så kommer du snabbt att orientera dig och röra dig i den riktningen.

Genom de många nivåerna ger Going Balls många utmaningar, men ju mer du spelar, desto bättre blir du på att undvika de faror som står i din väg. Och beroende på dina prestationer kan du till och med låsa upp nya bollar för att ge spelet lite variation. Från vattenmeloner till basketbollar och många andra intressanta mönster, det finns många valmöjligheter i Going Balls.

Kontrollen i spelet är lätt att lära sig, och även om det börjar ganska långsamt och lätt kan vissa av de senare nivåerna bli ganska svåra att klara av. De faror som finns utspridda på banorna kan bli allt svårare att undvika, och om du tar hänsyn till de höga hastigheterna och det unika sättet som bollen rör sig på, har du ditt arbete framför dig.

Flyg mot mållinjen när du spelar Going Balls på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd piltangenterna för att flytta bollen, eller svep över skärmen med hjälp av musen om du spelar från en dator. Om du använder en mobil enhet sveper du över skärmen med fingret för att styra bollen.

Liknande spel:

Gillade du Going Balls? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.