The Smurfs: Village Cleaning

Världen i The Smurfs: Village Cleaning är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Smurfs: Village Cleaning, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Följ med de vänliga Smurfarna när du spelar The Smurfs: Village Cleaning på Hetaspel.se på ett städäventyr som du aldrig tidigare har upplevt. När Jokey Smurf råkade detonera en presentförpackning i Smurfbyn skapade han en rejäl röra, och du måste hjälpa de andra smurfarna att städa sin magiska by. Smutsen kan vara ganska svår att städa, så de kommer att uppskatta all hjälp de kan få. Och eftersom alla husen i byn är fläckade av alla möjliga sorters skräp får du också ditt jobb.

För att städa husen kommer du att använda olika verktyg, från vattenslangar till borstar eller svampar. I slutet av dagen kommer alla husen att gnistra och Smurfbyn kommer att vara lika ren som någonsin. Men efter en massiv explosion finns det förstås mycket annat arbete att göra, och allt består inte av att städa smuts eller sot. Du måste också hjälpa till med att återuppbygga några av strukturerna, som bänkar, skottkärror eller andra liknande föremål. Som du naturligtvis också måste städa efteråt.

Atmosfären i The Smurfs: Village Cleaning är magisk, och du kommer att förflyttas in i smurfarnas fantastiska värld med hjälp av den stiliserade grafiken och den optimistiska musiken. Allt detta blandas för att göra din städresa rolig och spännande.

Res till Smurf Village när du spelar på Hetaspel.se The Smurfs: Village Cleaning .

Hur man spelar

Använd musen för att flytta runt de olika rengöringsföremålen och tryck på vänster musknapp för att välja de olika delarna av spelet, om du spelar från en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att uppnå samma funktionalitet.

Spela andra spel från smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Liknande spel:

Gillade du The Smurfs: Village Cleaning? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.