Roller Baller

Världen i Roller Baller är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Roller Baller, ett av våra bästa skicklighetsspel!

I Roller Baller sätts din balans och dina färdigheter på prov. När du tar dig igenom de många nivåerna måste du vänja dig vid att styra den rullande bollen med mikrorörelser. Plattformarna du befinner dig på lämnar inget utrymme för misstag, och om du vill komma fram till slutet av nivån måste du vara mycket försiktig, för ett litet misstag innebär att du måste starta om nivån. Och med alla sorters försåtliga fällor som finns i hela spelet behöver du inte bara ha snabba fingrar, du måste också anpassa dig och lära dig hur du bäst hanterar de faror som alla dessa hinder medför.

Som namnet antyder styr du en rullande boll, så den typ av rörelse du kan åstadkomma är den du kan förvänta dig: du kan rulla antingen till vänster, höger, framåt eller bakåt, samt hoppa. Och du måste behärska dessa rörelser, särskilt i de senare nivåerna, där alla möjliga olika fällor kommer i din väg. Du måste alltså intuitivt veta hur långt dina hopp går, samt hur mycket du rör dig när du vill ändra eller behålla din riktning. I vissa nivåer måste du reagera mycket snabbt på de faror som Roller Baller kastar på dig, så du måste definitivt vara djärv och vidta beslutsamma åtgärder, förutom att ha en snabb reaktionshastighet. När enorma block hotar att kasta dig ut i tomrummet kommer det att ta för lång tid att röra sig framåt, vilket med största sannolikhet innebär att du bara faller och måste börja om från början av nivån.

Roller Baller blir inte bara mer och mer kreativ med nivåkonfigurationen och de faror som den kastar på dig, ett annat knep som den använder sig av är det faktum att den kombinerar dessa utmaningar. Så förutom att du måste undvika rörliga block måste du också hoppa vid rätt tidpunkt och med rätt hastighet om du vill avancera och se vad nästa nivå ger.

Med massor av intressanta nivåer att klara av ger Hetaspel.se dig ännu ett bra spel att testa dina färdigheter i när du spelar Roller Baller.

Hur man spelar

Roller Baller Kan endast spelas på en dator med hjälp av ett tangentbord. Du kan använda piltangenterna eller WASD för att röra dig åt vänster, höger, framåt eller bakåt och använda mellanslagstangenten för att hoppa.

Liknande spel:

Gillade du Roller Baller? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC