Survival Game

Världen i Survival Game är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Survival Game, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Om du är ett fan av högkvalitativa tv-program kommer du säkert att känna igen de minispel som du måste spela i Survival Game på Hetaspel.se. I det här spelet finns det olika utmaningar som du måste klara av, och insatserna är enorma i var och en av dem eftersom du i Survival Game inte bara kan starta om den nivå du misslyckades med, utan du måste börja om från den första nivån. Och eftersom alla etapper består av en helt unik utmaning är spänningen mycket hög varje gång du spelar. Dessutom finns det en timer som inte lämnar dig mycket tid att tänka, så du måste ta risker om du vill ha en chans att avancera.

Världen i Survival Game är våldsam och i varje nivå kommer många av dina konkurrenter att elimineras. Och du kan också räkna med att misslyckas några gånger i de brutala nivåerna som spelet presenterar. Vissa av dem kräver att du bara går vidare när den gigantiska roboten på andra sidan av rummet har ryggen vänd mot dig, en annan är ett dödligt spel där du måste gissa om den andra spelaren har ett jämnt eller udda antal kulor gömda i sin knytnäve, och många andra liknande spel, vart och ett mer annorlunda än det föregående. De är inte sammankopplade på något sätt, det enda som är gemensamt mellan dem är att de alla har ett våldsamt slut för den som blir besegrad. Det faktum att de är så olika gör det hela mycket mer spänt, och eftersom en förlust i något av dem gör att du förlorar alla dina framsteg, kommer du att andas ut en stor suck av lättnad varje gång du kommer till nästa nivå. Men du kommer inte att få fira för länge, eftersom timern inte låter dig analysera dina nästa drag under alltför lång tid. Om timern når noll och du inte lyckades vinna måste du starta om spelet. Det finns inga halva åtgärder i Survival Game.

Överlev de dödliga spelen från Survival Game och se om du kan vinna det stora priset.

Hur man spelar

Survival Game Kan endast spelas på en dator genom att använda vänster musknapp för att interagera med spelets element. Varje spel har sina egna unika regler.

Liknande spel:

Gillade du Survival Game? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC