Pixel Dash

Världen i Pixel Dash är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pixel Dash, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Med sin minimalistiska grafik och design fångar Pixel Dash omedelbart din uppmärksamhet. Det kräver att du utför exakta hopp, och för att navigera genom den farliga miljön måste varje rörelse du gör vara noggrant planerad. Det finns spikar som finns i överflöd på varje nivå, och för att nå plattformarna måste du inte bara korsa stora avstånd, utan du måste också undvika att träffa dessa dödliga spikar. Lägg därtill plattformar som rör sig upp och ner, och plötsligt blir det allt svårare att nå den sista flaggan som anger slutet av nivån.

Varje nivå i Pixel Dash är kort och du kan spela om den nästan omedelbart om du inte lyckas ta dig till nästa nivå. Det som är bra är att varje gång du försöker igen förfinar du din teknik och lär dig något nytt om de utmaningar du ställs inför. Och med få rörelser till ditt förfogande är det oftast bara att du måste förfina dina rörelser för att bemästra den unika navigering som varje nivå kräver av dig. En annan punkt med vilken Pixel Dash kommer till din hjälp är det faktum att karaktärens sätt att röra sig är mycket intuitivt och smidigt, så du lär dig snabbt gränserna för ditt hopp, liksom din dash och trögheten för var och en av dina ingångar.

När du lyckas kedja ihop dina handlingar snabbt kommer utmaningen i Pixel Dash sakta att försvinna, och då kan det som får dig att komma tillbaka vara viljan att avsluta varje nivå så snabbt som möjligt. Även om spelet kan verka svårt kan det också vara en avkopplande upplevelse, eftersom det verkligen kräver att du fokuserar, och när du är fokuserad på nivån framför dig kan du få bort alla bekymmer som du kan ha.

Lär dig den unika utformningen av varje nivå från Pixel Dash och slutför spelet när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Pixel Dash Kan endast spelas med hjälp av ett tangentbord. Använd piltangenterna för att förflytta dig, tryck på A eller uppåtpilen för att hoppa och tryck på S-tangenten för att rusa.

Liknande spel:

Gillade du Pixel Dash? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.