Slingshot Vampire

Världen i Slingshot Vampire är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Slingshot Vampire, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Halloween står för dörren och Hetaspel.se har förberett en mängd spel som kommer att få dig på humör inför årets kusligaste kväll. I Slingshot Vampire spelar du som ett monster som försöker navigera genom ett stort slott i hopp om att undkomma det krypande ljuset. Byborna från staden har bildat en milis och försöker bli av med dig, så deras strategi var att låta det dödliga (för vampyrer) solljuset ta sig igenom dina barrikader och eliminera dig en gång för alla.

Nu är du på en intensiv flykt för att komma ur ljusets väg, och för att göra det måste du hoppa från en påle i väggen till nästa. Tyvärr arbetar försvaret du satt upp i ditt slott för att skydda dig från alla inkräktare mot dig, för i stället för att hålla dina fiender borta gör de din uppstigning mycket svårare, eftersom du hela tiden försöker undvika dessa faror. Så förutom det ständiga hotet från det krypande ljuset utifrån måste du kämpa mot alla möjliga andra fällor: från pilar, studsande cirklar som driver dig i alla möjliga riktningar om du kolliderar med dem, snurrande sågar och alla möjliga andra sådana farliga element.

Utspridda i miljön finns mynt som du kan samla in och sedan använda för att ändra den karaktär du spelar som. Och förutom dessa guldmynt kan du också få speciella föremål som kan ge dig en fördel och hjälpa dig att överleva, som en skyddande sköld eller ett föremål som slungar dig långt uppåt och ignorerar alla hinder i vägen.

Grafiken i Slingshot Vampire ger verkligen spelet en kuslig atmosfär, men är också noggrant utformad på ett sådant sätt att den inte ger spelet en skräckkänsla. Det är fortfarande ett utmärkt val för ett Halloween-spel, och vampyrerna och den kusliga miljön får dig verkligen på humör för denna speciella dag på året.

Överlev så länge som möjligt när du spelar Slingshot Vampire på Hetaspel.se och kom in i Halloween-andan!

Hur man spelar

Klicka på skärmen med vänster musknapp för att börja dra i slungans snöre, vilket kommer att skicka upp din karaktär i luften. Flytta musen runt för att välja önskad vinkel och släpp den för att flyga i den riktningen. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att påbörja uppskjutningsproceduren och medan du fortfarande håller fingret på skärmen flyttar du runt fingret för att välja vinkel.

Liknande spel:

Gillade du Slingshot Vampire? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.