Monster Rush

Världen i Monster Rush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Monster Rush, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Massor av gott godis väntar i Monster Rush, ett roligt spel som du kan spela på Hetaspel.se, där målet är att samla in allt gott godis från nivån, samtidigt som du undviker att träffa de farliga spikarna som finns på väggarna till vänster och höger. En kollision med dessa väggar och du måste starta om nivån. Även om det börjar lätt och utmaningen inte är alltför stor, så blir godisplaceringen alltmer lurig ju fler poäng du får, och du måste vara mycket försiktigare med hur du rusar mot godiset.

Kontrollerna i Monster Rush är utformade på ett sådant sätt att du kan spela det med lätthet, genom att bara klicka på vilken sida av skärmen du vill att det söta monstret ska hoppa mot till. Men det som är viktigast i det här spelet är när du bestämmer dig för att hoppa från säkerheten på din plattform eftersom godiset, särskilt i senare nivåer, inte stannar på samma plats. Det sätt på vilket det rör sig upp och ner eller det ändrar sin position något ökar utmaningen, men det gör också att det blir mer tillfredsställande att ta godiset. Och håll utkik efter mynten som är strategiskt placerade runt godiset, för om du lyckas samla in mynten kan du använda dem för att spela som olika monster. Men oavsett vilket du väljer är de alla söta och har en omättlig aptit på det läckra och färgglada godiset. Men var medveten om att dessa söta godbitar verkligen kan vara svåra att fånga, och även de som är nära dig, om de rör sig upp och ner, kommer att testa ditt fokus och dina reflexer. Och du får ingen andra chans, om du träffar väggarna måste du starta om nivån och försöka igen. Som tur är kommer det roliga och enkla spelet, som är bra om du inte är ute efter något särskilt komplicerat, och den färgglada grafiken att göra det lätt att försöka igen.

Samla godis i den färgglada världen av Monster Rush, kom ihåg att äta hälsosamt och ha kul på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på den vänstra musknappen i den vänstra sidan av skärmen om du vill flytta till vänster, eller tryck på den i den högra sidan av skärmen om du vill flytta till höger. Samma regler gäller om du är på en mobil enhet, men här måste du i stället för att använda musen trycka på skärmen i endera riktningen.

Liknande spel:

Gillade du Monster Rush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.