Boat Rush

Världen i Boat Rush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Boat Rush, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Sätt dig i din båt och gör dig redo att åka nerför en farlig flod i Boat Rush på Hetaspel.se. Vägen framåt är farlig och endast de skickligaste spelarna kan undvika de olika hindren som dyker upp i din väg. Från explosiva minor, enorma hål som du kan falla ner i, torn som kastar dödliga blixtar, kraftfulla lasrar och många andra liknande faror, i Boat Rush måste du alltid vara beredd på att navigera dig i säkerhet.

På den här galna resan måste du, förutom att du måste undvika katastrofen vid varje steg, också försiktigt manövrera runt vägen för att samla in de mynt som ligger utspridda runt vattnet. Dessa mynt är livsviktiga om du vill köpa ett bättre skepp, som har bättre hantering, vilket är allt du behöver. Och du kan vara säker på att ett bättre skepp ger dig en bättre chans att överleva under en längre tid. I ett spel som Boat Rush behöver du alla fördelar du kan få. Ju mer du avancerar nerför floden, desto farligare blir det och svårigheten ökar. Som tur är får du en del föremål som kan hjälpa dig, så håll alltid utkik efter dessa livräddande pickups. Du får visserligen en begränsad mängd kulor som du kan använda för att skjuta dig ur en särskilt svår situation, men på grund av att det är ont om kulor kan du bara använda dem ett fåtal gånger. Överlevnad beror främst på noggrann styrning.

Boat Rush är ett utmärkt spel för alla som vill ha ett spel som testar deras reflexer, men var bara medveten om att när du väl börjar kommer det att verka som om till och med floden är emot dig, och bara de som har de snabbaste reaktionerna kan hoppas på att få de högsta poängen.

Hur man spelar

Om du använder en PC kan du antingen använda vänster och höger piltangenter för att gå till vänster eller höger, eller trycka på vänster musknapp i den riktning du vill gå. Du kan trycka på mellanslagstangenten för att skjuta, eller så kan du trycka på de två röda knapparna på skärmen, som är placerade i de nedre hörnen. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på skärmen i den riktning du vill gå och du måste trycka på de två skärmknapparna för att skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Boat Rush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.