Angry Heroes

Världen i Angry Heroes är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Angry Heroes, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Spela en klassisk upplevelse när du provar Angry Heroes, ett spel som borde vara bekant för alla som gillar att kasta sina enheter mot fiendens styrkor. Om du gillar spel där dina reflexer inte sätts på prov och nyckeln till seger är att ha ett bra sikte, så har Hetaspel.se precis vad du behöver i Angry Heroes. Som man kan förvänta sig ger varje nivå dig en unik uppsättning utmaningar, som kommer från varierande fiendeplaceringar, som skyddas av intressanta strukturer, men också på grund av det faktum att du måste avsluta varje nivå med de enheter som tilldelats dig.

För att bryta igenom fiendens försvar har du en enorm slunga, som slungar iväg dina enheter i oerhörd hastighet, och var och en av dessa enheter har olika egenskaper. Vissa kan få höga hastigheter när du aktiverar deras specialkraft, andra kan explodera vid en träff, medan andra har andra intressanta krafter som du kan upptäcka. Dessutom lutar vissa nivåer verkligen åt pusselaspekten, och du måste på ett smart sätt använda miljön till din fördel för att göra dig av med de där irriterande fienderna. I en nivå måste du till exempel förstöra en struktur som lagrar tunga stenblock, som rullar ner och krossar varje fiende som står i dess väg. Dessutom kan fiendernas beteende också förändras, och vissa av dem rör sig runt på nivån, vilket innebär att du måste planera dina skott mer noggrant.

Med sina livliga och livliga färger sticker varje nivå från Angry Heroes ut, och dess stiliserade utseende kommer säkert att lämna ett intryck. När du kombinerar detta med uppsluppen musik och rolig spelupplevelse får du ett fantastiskt spel som du kan komma tillbaka till och spela när du vill ha en snabb dos av skoj.

Justera ditt mål och skjut dig till seger på Hetaspel.se när du spelar Angry Heroes.

Hur man spelar

Rikta dina skott genom att flytta musen och hålla vänster musknapp nedtryckt. Släpp knappen för att skjuta. På mobila enheter måste du trycka på skärmen för att sikta och släppa fingret för att skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Angry Heroes? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.