Cannon Strike

Världen i Cannon Strike är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Cannon Strike, ett av våra bästa skicklighetsspel!

I det här färgglada spelet är din uppgift att fylla hinken med så många bollar som möjligt och se till att du spiller ut så få som möjligt. Cannon Strike, som de flesta pusselspel som du kan spela på Hetaspel.se, börjar med enkla nivåer, där hindren som står mellan din kanon och hinken inte är särskilt skrämmande, men när du börjar känna dig bekväm med reglerna ökar utmaningsnivån och du måste använda alla färdigheter du har förvärvat om du vill komma vidare.

För att skjuta kanonen är allt du behöver göra att använda vänster musknapp. Detta är bedrägligt enkelt, men det kan också fungera emot dig, för om du inte har tillräckligt med tålamod och inte bedömer situationen korrekt kan du förlora den trestjärniga rankningen som du kan få i slutet av varje nivå, och som endast delas ut till dem som lyckats fylla hinken med så många bollar som möjligt. Ju färre du missar, desto bättre är rankningen. Varje nivå har en kreativ och unik layout, så i varje nivå måste du anpassa dig till kraven och tajma dina skott rätt. Vissa kan ha ett stort antal rörliga plattformar, medan andra har bara en plattform, men den rör sig väldigt snabbt. Och naturligtvis erbjuder vissa överraskningar som säkert kommer att höja utmaningen, och det roliga.

Avsluta alla nivåer och få alla stjärnor när du spelar Cannon Strike på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att skjuta kanonen, om du använder en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att skjuta.

Liknande spel:

Gillade du Cannon Strike? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.