Legendary Warrior Globin Rush

Världen i Legendary Warrior Globin Rush är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Legendary Warrior Globin Rush, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Ta med dig pilbåge och pilbåge, se till att du är redo att sikta och ge dig ut på ett episkt äventyr i Legendary Warrior Globin Rush på Hetaspel.se. För att överleva den förrädiska världen i det här spelet måste du behålla ditt lugn och vara bekväm med att skjuta med en båge. Som man kan förvänta sig påverkas dina träpilar på ett mer dramatiskt sätt av gravitationen än höghastighetskulor som skjuts från pistoler som du kan hitta i andra spel, så att behärska bågbanan som pilen följer är avgörande för att överleva nivåerna.

Som namnet antyder är du en legendarisk krigare, och för en sådan hjälte finns det ingen stund att vila. Som ett resultat av detta rör sig karaktären du spelar som automatiskt genom hela nivån, och du ansvarar bara för att skjuta. Men tro inte att det är lätt att skjuta, för fienderna blir successivt mer luriga ju mer du avancerar i ditt uppdrag. I början av din resa kan du förvänta dig massor av statiska fiender, som i princip är måltavlor, men snart kommer du att stöta på farligare fiender, som fiender som hoppar runt, vilket gör det mycket svårare än du skulle tro att ta ner dem. Och om du vill få maximal poäng måste du skjuta så få pilar som möjligt.

Bli en legendarisk bågskytt när du spelar på Hetaspel.se Legendary Warrior Globin Rush .

Hur man spelar

Om du använder en dator trycker du på vänster musknapp och håller den intryckt tills du hittar rätt bana. Släpp knappen för att skjuta pilarna. Om du använder en mobil enhet är reglerna desamma, men i stället för att hålla vänster musknapp intryckt måste du trycka på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Legendary Warrior Globin Rush? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.