Crossy Chicken

Världen i Crossy Chicken är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Crossy Chicken, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Crossy Chicken är ett actionfyllt och roligt spel där ditt fokus är att försöka hjälpa kycklingen att korsa vägen. Men just den här vägen är fylld av hinder, allt från bilar till vatten och till och med tåg. Det är en mycket svår plats för en liten kyckling att leva på, men du måste göra allt i din makt för att hjälpa kycklingen att överleva i denna krävande, utmanande och karga ödemark full av hinder.

Det kommer inte att bli lätt, men dina färdigheter och din kraft kommer att hjälpa denna kyckling att ta sig förbi alla problem och slutligen nå destinationen på det sätt som du alltid har velat. Det är ett mycket kreativt och engagerande spel med många smarta idéer, och du kommer att upptäcka att du testar dina färdigheter hela tiden för att försöka vinna. Detta är aldrig lätt, men det är helt roligt och spännande eftersom du försöker förbättra dina färdigheter och driva dem till nya höjder hela tiden och försöka se hur långt du kan gå.

Crossy Chicken finns på Hetaspel.se just nu, så om du tror att du har vad som krävs för att nå högsta poäng, ge det en chans att snurra direkt!

Liknande spel:

Gillade du Crossy Chicken? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.