Red Rope

Världen i Red Rope är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Red Rope, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Red Rope är ett spel som är mycket spännande redan från början. Du måste försöka styra det röda repet från början till slutpunkten, samtidigt som du kopplar ihop de andra färgade prickarna på vägen. Du vinner nivån först när de slumpmässigt placerade prickarna är färgade gröna.

För att göra det krävs mycket planering och tålamod, eftersom allt du kan göra är att styra den rörliga bollen med en magnet. Du behöver mycket tålamod och uppmärksamhet för att klara varje nivå. Men om det slutar med att du inte kan fortsätta kan du alltid starta om nivån och testa dina färdigheter.

Eftersom ingen nivå i Red Rope är den andra lik, kommer du att stöta på nya utmaningar hela tiden. Spelet är inte bara utmanande, utan du har också alltid nya vändningar som bygger på den ursprungliga formeln. Det gör Red Rope fräscht och lockande, samtidigt som det uppmuntrar dig att testa nya sätt att spela. Det är en bra idé som bygger på en mycket populär formel, så ge det ett försök just nu på Hetaspel.se och se hur bra du kan klara dig själv!

Hur man spelar

Klicka och håll in vänster musknapp om du använder en dator eller håll fingret på skärmen om du spelar från en mobil enhet och styr repets fria ände till målet med hjälp av din magnet. För att komma till nästa nivå måste du se till att repet också rör vid de andra cirklarna som finns utspridda runt den aktuella nivån.

Liknande spel:

Gillade du Red Rope? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.