Chemistry Set Balance

Världen i Chemistry Set Balance är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Chemistry Set Balance, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Om du vet något om kemi vet du hur känslig balansen mellan de kemiska reaktionerna är, och varje liten förändring av en formel kan ändra saker och ting drastiskt. Chemistry Set Balance är inte ett spel som handlar om att balansera kemiska ekvationer, men man kan säga att det är ett spel om kemins känsliga balans, för du måste försiktigt rotera plattformarna som det kemiska elementet placeras på, så att det säkert faller ner i bägaren, som är fylld med andra intressanta vätskor.

Som man kan förvänta sig börjar spelet med några grundläggande träningsnivåer, där du bara behöver kontrollera ett litet antal plattformar, men när du avancerar måste du rotera massor av plattformar, placerade på alla möjliga utmanande platser. Detta gör verkligen styrningen av det kemiska elementet till dess mål till ett verkligt test av dina reflexer, men också av din planeringsförmåga.

En annan sak att ta hänsyn till i Chemistry Set Balance är det faktum att plattformarna roterar samtidigt, så var medveten om att dina handlingar har en effekt på alla plattformar på brädet. Men även om du inte lyckas i dina första försök kan du alltid starta om nivån och försöka igen. Och det häftiga är att professorn som övervakar labbet vill att du ska lyckas, och det kan du se bara genom att titta på honom.

Balansera kemiska element i ett roligt spel som är placerat i ett kemilabb när du spelar Chemistry Set Balance på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Rotera plattformarna som är placerade på slumpmässiga ställen runt om i nivån med eller moturs, antingen genom att trycka på motsvarande vänster eller höger piltangenter, trycka på vänster musknapp i höger eller vänster sida av skärmen eller, om du använder en mobil enhet, genom att trycka på höger eller vänster sida av skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Chemistry Set Balance? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.