Ninja Revenge

Världen i Ninja Revenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ninja Revenge, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Ninjakrigare är kända för sin otroliga stridsförmåga, och deras precision och förmåga att gå obemärkt förbi är några av deras mest välkända egenskaper. I Ninja Revenge är du en sådan kraft att räkna med, och när din by attackeras kommer all din träning att komma till användning, och alla dina färdigheter kommer att testas, när du försöker befria ditt land från alla inkräktare.

Reglerna i Ninja Revenge är enkla och allt du behöver göra är att eliminera alla fiender på varje nivå med så få skott som möjligt. Ninjor är trots allt kända för sin precision och snabbhet, så du kan inte stanna för mycket på en plats. När du justerar ditt mål och kastar dödliga projektiler måste du ta hänsyn till alla de unika beteenden som fienderna har, eftersom vissa bara står stilla, vissa hoppar upp och ner, andra hoppar diagonalt och så vidare. Var och en av dem medför sina egna unika utmaningar och du måste anpassa dig till deras rörelser, samt ta noga hänsyn till din egen nuvarande position, som du inte kan ändra.

Varje nivå i Ninja Revenge har en distinkt layout, liksom fiendekonfigurationer, så du vet aldrig vad du kan förvänta dig när du börjar en ny karta. Dessutom är det sätt du rör dig genom nivån utom din kontroll, så var beredd på att skjuta från alla möjliga olika håll. Men tänk på att ju mer du missar, desto lägre blir din slutpoäng, så se till att du siktar noga innan du skjuter.

Förbered din stapel av projektiler för att skydda din by i Ninja Revenge när du spelar på Hetaspel.se, och bli av med alla fiender.

Hur man spelar

Använd musen för att justera vinkeln på ditt skott och tryck på vänster musknapp för att skjuta, om du använder en dator. Om du använder en mobil enhet, rör vid skärmen i den vinkel du vill skjuta och släpp när du är klar. Tänk på att ju större den streckade linjen blir, desto kraftfullare blir ditt slag.

Liknande spel:

Gillade du Ninja Revenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.