Sling Tomb

Världen i Sling Tomb är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sling Tomb, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Gör dig redo att navigera genom en farlig miljö och överleva så länge du kan i Sling Tomb på Hetaspel.se. I det här spelet måste du noggrant sikta din karaktär och skjuta mot de olika pinnarna i miljön. När du väl får kontakt med en av dessa får du några stunder av respit. Ta inte för lång tid på dig att planera ditt nästa drag, för vattennivån stiger långsamt och om den kommer ikapp dig måste du börja om på nytt. Och att undkomma denna farofyllda situation du befinner dig i är definitivt ingen lätt uppgift, särskilt med alla de olika fällor som står i din väg, fällor som sträcker sig från pinnar som rör sig i olika riktningar, vilket gör dig långsammare eftersom du måste tajma dina skott noggrannare, till snurrande sågar och pilar, som gör att du genast startar om nivån på nytt om de rör vid dig.

Ju längre upp du lyckas ta dig, desto svårare blir klättringen, eftersom fler och fler hinder placeras i din väg, vilket gör spelet mer oförutsägbart. Detta innebär att du måste vara mer försiktig ju mer du avancerar. Och håll utkik efter mynten som placeras slumpmässigt i scenen, för om du samlar tillräckligt många kan du låsa upp andra karaktärer att spela som. Lyckligtvis kan du förutom att samla mynt också samla föremål som hjälper din karaktär att avancera ännu mer, som en sköld som skyddar dig från inkommande skador. Men bli inte alltför beroende av dessa föremål, för ibland kan risken att skaffa ett vara större än att planera din väg med större omsorg.

Även om miljön du placeras i definitivt är farlig, ger den stiliserade grafiken atmosfären en lätt ton, vilket gör att handlingen är lite mindre intensiv än vad den förmodligen är. Och den optimistiska musiken håller dig beredd, samtidigt som den inte tillför någon ytterligare spänning till spelet. Med allt studsande och oförutsägbarheten runt omkring dig hjälper dessa element verkligen till att lätta på trycket lite grann.

Ta dig så långt bort från de stigande vattennivåerna som möjligt när du spelar Sling Tomb på Hetaspel.se, samla så många mynt som möjligt och ha kul!

Hur man spelar

Om du spelar spelet från en dator kommer du uteslutande att använda musen. Genom att trycka på vänster musknapp var som helst på skärmen förbereds karaktären för att skjuta upp i luften. Du måste sedan flytta musen för att välja den vinkel som du vill flyga mot. Om du använder en mobil enhet måste du i stället för att använda musen för att styra dina rörelser trycka på skärmen och flytta fingret på skärmen för att efterlikna musens rörelser som beskrivs ovan.

Liknande spel:

Gillade du Sling Tomb? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.