Geometry Jump

Världen i Geometry Jump är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Geometry Jump, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Geometry Jump är ett av de snabbaste spelen du kan spela på Hetaspel.se, och om du inte är beredd på den intensiva action som spelet ger dig kommer du aldrig att nå en hög poäng. I grund och botten har Geometry Jump en enkel utgångspunkt: navigera i miljön genom att hoppa på plattformar som är placerade med jämna mellanrum. Vid en första anblick kan man snabbt se att dessa plattformar är placerade på olika avstånd, och detta är det viktigaste som du måste hålla utkik efter i Geometry Jump, eftersom du snabbt måste anpassa dig till dessa avstånd och antingen välja att hoppa en större sträcka eller hoppa en kortare sträcka.

Och om du inte reagerar tillräckligt snabbt kommer en enorm såg att komma och sätta stopp för din pågående körning. Att bara ha två knappar att tänka på kan få dig att tro att spelet kommer att vara lätt, men när du ser hur snabbt saker och ting händer efter att du börjat kommer du omedelbart att ompröva detta. Men efter att du har spelat och misslyckats ett antal gånger kommer du att börja komma in i flödet och du kommer att se att du blir bättre och bättre, och dina poäng kommer att fortsätta att förbättras.

Grafiken och musiken må vara minimalistisk, men detta hjälper designen i spelet, eftersom fokus ligger på dina reaktionstider och när du börjar en runda på Geometry Jump kanske du inte ens lägger märke till något annat, förutom nästa plattform som du måste hoppa på.

Starta din jakt på högsta poäng när du spelar Geometry Jump på Hetaspel.se!

Hur man spelar

Geometry Jump Kan spelas med hjälp av ett tangentbord. Om du trycker på antingen högerpilen eller S-tangenten utför din karaktär ett långt hopp och om du trycker på antingen vänsterpilen eller A-tangenten utför din karaktär ett litet hopp. Om du spelar på en mobil enhet, om du trycker på den vänstra sidan av skärmen gör lådan ett litet hopp och om du trycker på den högra sidan av skärmen gör lådan ett långt hopp.

Liknande spel:

Gillade du Geometry Jump? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.