Blue Box

Världen i Blue Box är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Blue Box, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Utmana dina logiska färdigheter på Hetaspel.se med ett nytt spel som sätter ditt tänkande på prov när du väljer Blue Box. Som du kan förvänta dig av spelets titel måste du i Blue Box styra en låda och hoppa på de numrerade plattformarna tills numret som är ingraverat på dem når noll. Varje gång du hoppar på en låda sjunker siffran med ett. Men var försiktig, för när lådan når noll försvinner den helt enkelt från nivån, och om du inte har något att sitta på går du också ner med den. För att gå vidare till nästa nivå i Blue Box måste du se till att alla lådor med nummer på når noll. Men detta är lättare sagt än gjort, eftersom du bara kan hoppa från en låda till en annan genom ett litet hopp, och därför måste du alltid tänka dig för två gånger innan du gör varje rörelse. Det kommer säkert att finnas tillfällen då du kommer på att du kommer på att du hoppat för många gånger på ett ställe och du måste starta om nivån.

Men det är det som är det roliga med Blue Box, planeringen av dina rörelser och hur du ska hoppa från en plats till nästa. Särskilt i de senare nivåerna, där du måste vara mycket mer noggrann med dina rutter, eftersom det finns ett större antal plattformar som du måste navigera genom. Även om detta gör det hela svårare kan du lätt se var du har gjort ett misstag och snabbt försöka igen och göra det bättre nästa gång. Eftersom det är ett rent tankespel och det inte finns några tidsgränser eller hinder som du måste undvika kan du upptäcka att det är en ganska avkopplande upplevelse att spela Blue Box. Den färgglada grafiken och den glada musiken hjälper säkert till med detta också! Det är bättre att ha en trevlig bakgrund att titta på, särskilt om din uppgift är att fokusera intensivt på skärmen framför dig, och i Blue Box avbildas en lugnande sommar- eller vårbakgrund.

Hoppa från en plattform till nästa och avancera genom nivåerna när du spelar Blue Box på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du spelar från en dator kan du använda piltangenterna för att flytta dig antingen till vänster eller höger, eller klicka på någon sida av skärmen för att flytta dig i den riktningen. Om du använder en mobil enhet måste du trycka på den sida av skärmen som du vill hoppa mot till.

Liknande spel:

Gillade du Blue Box? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.