The Smurfs: Cooking

Världen i The Smurfs: Cooking är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Smurfs: Cooking, ett av våra bästa matlagningsspel!

Ge dig ut på en unik matlagningsresa tillsammans med Smurfette på The Smurfs: Cooking. Den årliga Smurf Food Festival är precis runt hörnet, och du måste se till att dina matlagningskunskaper är redo. I The Smurfs: Cooking måste du baka läckra efterrätter, som muffins, pannkakor och munkar. Med Smurfettes hjälp ökar dina chanser att lyckas kraftigt, men att driva en framgångsrik butik innebär sina utmaningar, som att se till att du serverar rätt mat till varje kund och även se till att du inte tar för lång tid på dig att servera den. Naturligtvis är det också ett måste att blanda rätt ingredienser.

För att skapa en läcker måltid måste du kombinera rätt ingredienser, men du kan också dekorera maten med glasyr och sylt och servera näringsrika drycker till dina kunder, som te eller fruktjuice. För att lägga till rätt ingredienser måste du noggrant välja ut dem från ditt kök, och du måste också se till att du tar hänsyn till i vilken ordning kunderna har anlänt. Var och en av dem har en bar som långsamt töms, och om den når noll kommer de att lämna ditt stånd och du förlorar en kund. Att lyckas organisera den här processen på ett framgångsrikt sätt kan göra skillnaden mellan att ta sig till nästa nivå eller inte.

Varje nivå från The Smurfs: Cooking kommer med nya utmaningar och nya recept som du måste lära dig, och samtidigt som svårigheten ökar, ökar också dina färdigheter och ditt självförtroende när det gäller att servera rätt mat vid rätt tidpunkt blir bättre och bättre.

Gör dig redo för matlagningsfestivalen i smurfarnas fantastiska värld när du spelar The Smurfs: Cooking på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Klicka på köksredskapen och på ingredienserna om du spelar från en dator. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att välja dessa föremål.

Spela andra spel från smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Skate Rush
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Liknande spel:

Gillade du The Smurfs: Cooking? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.