The Smurfs: Ocean Cleanup

Världen i The Smurfs: Ocean Cleanup är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Smurfs: Ocean Cleanup, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Vi vet alla att havsföroreningar är ett stort problem och kommer att fortsätta att vara det om vi inte gör något åt det. Öva på att rensa havet när du spelar på Hetaspel.se, ett spel som uppmuntrar dig att rensa havet från alla sorters skräp, så att framtida generationer kan se havets skönhet i all sin prakt.

I The Smurfs: Ocean Cleanup spelar du som en smurf som måste fiska upp alla sorters skräp, och efter att ha sett hur svår denna uppgift kan vara kanske du tänker till två gånger var du kastar dina saker.

För att börja fiska måste du först trycka på skärmen vid rätt tidpunkt för att bestämma vilket djup fiskespöet ska dyka. Ju närmare mitten av staven på skärmen du befinner dig, desto bättre blir kastet. När kroken väl är under vattnet måste du försiktigt navigera och välja skräp och få upp det till ytan. Ju bättre du spelar, desto fler förbättringar kan du upptäcka som gör dig till en effektivare fiskare.

Börja din resa till att städa planeten på Hetaspel.se och spela The Smurfs: Ocean Cleanup.

Spela andra spel från smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Village Cleaning

Liknande spel:

Gillade du The Smurfs: Ocean Cleanup? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.