Jumpy Helix

Världen i Jumpy Helix är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Jumpy Helix, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Gå ner i tornet i Jumpy Helix, ett fartfyllt spel som du kan spela på Hetaspel.se. Med sina lätta regler att komma ihåg och sitt enkla kontrollsystem är Jumpy Helix ett spel som du kan spela i korta sessioner och du kan försöka slå din högsta poäng. I det här spelet styr du en studsande boll, och allt du behöver göra är att omorientera tornet på ett sådant sätt att den studsande bollen passar in i luckan som leder dig längre ner, och även undvika alla faror som är placerade i din väg.

Naturligtvis blir det svårare ju längre ner du kommer, och dina reflexer måste vara redo för att undvika och undkomma alla faror som väntar dig. Lyckligtvis, om du lyckas klara av många våningar, får du några ögonblick av oövervinnlighet, med vilka du kan tunnla genom alla faror som kommer i din väg. Grafiken hjälper dig också att se var farorna kan ligga, men dina reflexer är det enda som står mellan dig och att du måste starta om.

Få en hög poäng när du spelar Jumpy Helix på Hetaspel.se och ha kul.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp och flytta musen till vänster eller höger för att orientera bollen. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen och sveper med fingret åt vänster eller höger för att flytta bollen runt på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Jumpy Helix? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.