Chess Multi Player

Världen i Chess Multi Player är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Chess Multi Player, ett av våra bästa schackspel!

Ibland vill man spela ett klassiskt schackspel, och Hetaspel.se har många alternativ för dig som vill spela detta legendariska spel. Om du vill spela schack mot dina vänner eller en annan motståndare från hela världen kan du alltid prova Chess Multi Player, ett spel som lägger tonvikten på att spela detta spel i flerspelarläge. När du startar ett spel kan du antingen gå med i ett spel eller skapa ett eget och vänta på att en annan spelare ska gå med och börja denna duell mellan hjärnorna. Med de regler som du redan känner till ger Chess Multi Player den schackupplevelse du vill ha.

Varje pjäs på brädet kan röra sig på ett visst sätt, och att lära sig hur var och en av dem rör sig är viktigt om du vill vinna. Till exempel kan hästpjäsen bara röra sig i L-form, medan löparen bara kan röra sig diagonalt. Tornet kan röra sig i en rak linje, och damen är den mest kraftfulla pjäsen du har, eftersom den kan röra sig i alla riktningar. För att vinna spelet måste du fånga fiendens kung, samtidigt som du skyddar din egen. Kungen kan bara röra sig en ruta åt gången, så det är en ganska sårbar enhet, och du måste se till att skydda den. Schack är förstås också ett memoreringsspel, och om du känner till de bästa strategierna kan du få ett övertag när du besegrar den andra spelaren. Ett bra sätt att öva är att spela, och på Hetaspel.se kan du alltid spela en ny runda på Chess Multi Player.

Överlista dina vänner i ett taktiskt schackspel när du spelar Chess Multi Player på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja den pjäs som du vill flytta och klicka på en giltig tom ruta för att flytta pjäsen dit. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället för att använda musen.

Liknande spel:

Gillade du Chess Multi Player? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårschackspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.