Design My Bucket Hat

Världen i Design My Bucket Hat är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Design My Bucket Hat, ett av våra bästa klä på spel!

Hattar med hinkar är på gång igen i år. Dessa prinsessor ber om din hjälp för att skapa en unik hinkhatt. Om du föredrar en hinkhatt i en enfärgad färg föreslår vi att du tar krämvit, ljusblått eller svart som ditt första val eftersom det är fullt av en avslappnad känsla och du behöver inte oroa dig för hur du ska kombinera den med dina kläder. När det gäller mönstret på en hinkhatt måste ruta vara det prioriterade förslaget. Du kan kombinera den med dina grafiska outfits, och naturligtvis är den bästa vännen till en rutig hinkhatt rutiga outfits, som lätt ger en statement-look. Så vänta inte längre och skapa din favorit men unika hinkhatt och glöm inte att komplettera den!

Liknande spel:

Gillade du Design My Bucket Hat? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.