Design My Fabulous Ripped Jeans

Världen i Design My Fabulous Ripped Jeans är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Design My Fabulous Ripped Jeans, ett av våra bästa klä på spel!

Hej tjejer! Känner ni er hantverksmässiga idag? Vi har nämligen en rolig utmaning för er! Ni kommer att lära er att designa ett par trasiga jeans! Först måste du välja vilken modell av jeans du vill styla upp, sedan kan du färga dem i olika färger. När du har hittat en färg du gillar är det dags att välja ett rippat mönster, och du kan även dekorera ditt par jeans med söta blomsterbroderier eller lappar och klistermärken. Nu när du har ett par fantastiska rippade jeans kan du hitta en söt topp och jacka som passar till dem, liksom matchande accessoarer.

Liknande spel:

Gillade du Design My Fabulous Ripped Jeans? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.