Draw Parking

Världen i Draw Parking är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Draw Parking, ett av våra bästa parkering spel!

Draw Parking är ett fängslande parkeringsspel där ditt fokus är att rita rätt parkeringsplats för den önskade bilen. Varje bil har en annan färg, så du måste se till att du hittar rätt parkeringsplats. När du går igenom nivåerna blir de mycket mer utmanande, och varje nivå har sin egen twist på formeln. Vilket är bra, eftersom det ger en mycket intressant känsla av uppslukande.

Det du kommer att gilla med Draw Parking är att det är en innovativ, spännande och rolig upplevelse med många olika sätt att spela. Det finns också dussintals nivåer att spela igenom, där varje nivå för in ett stort antal nya idéer i mixen. Om du brinner mycket för pusselspel och vill prova något nytt och spännande är Draw Parking rätt spel för dig. Det har ett stort utbud av funktioner och i slutändan är fördelarna bland några av de bästa hela tiden.

Med Draw Parking är varje gång du spelar en ny utmaning, så det är ett utmärkt sätt att testa dina färdigheter. Om du gillar pusselspel, gå till Hetaspel.se och spela Draw Parking idag!

Hur man spelar

Använd vänster musknapp om du använder en dator eller tryck och håll in skärmen om du använder en mobil enhet för att dra en linje mot parkeringsplatsen. Dra linjen på ett sådant sätt att du undviker eventuella hinder och se till att bilen står i rätt riktning som visas på parkeringsplatsen.

Liknande spel:

Gillade du Draw Parking? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårparkering spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.