Drift Boss

Världen i Drift Boss är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Drift Boss, ett av våra bästa bilspel!

Sätt din driftingförmåga på prov i Drift Boss, ett spel där du styr din bil genom att driva till vänster och höger på banan och se till att du inte faller av banan. Den här bilen saktar inte ner för någon, så se till att du förutser dina nästa svängar noggrant. Få så många poäng som möjligt och lås upp coola unika fordon, som lastbilar, taxibilar, polisbilar, glassbilar, ambulanser, brandbilar och mycket mer.

Den imponerande miljön och soundtracket kommer att fördjupa dig i denna unika körupplevelse, och spelupplevelsen kommer att få dig att komma tillbaka för mer, så prova nu Drift Boss och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Drift Boss? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.