Elsa As College Star

Världen i Elsa As College Star är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Elsa As College Star, ett av våra bästa klä på spel!

Elsa är en av de mest populära tjejerna i skolan. Hon ser alltid fantastisk ut, hennes hår är alltid perfekt, hennes smink bleknar aldrig och hon är en riktig modefantast. Men i och med de nya Disneyprinsessornas ankomst är hon rädd att hon kommer att bli mindre populär, så Elsa bestämmer sig för att hon måste göra allt hon kan för att förbli en college-diva. Särskilt nu när det finns en ny kille på college som är väldigt populär, och hon är förälskad i honom. Spela spelet för att hjälpa Elsa att se hisnande ut idag på college. Skapa hennes smink, hitta den perfekta klädseln i hennes garderob och styla upp hennes hår! Se till att hon ser fantastisk ut!

Liknande spel:

Gillade du Elsa As College Star? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.