Endless Truck

Världen i Endless Truck är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Endless Truck, ett av våra bästa lastbil spel!

Gör dig redo för ett race som du aldrig tidigare har upplevt, med galna stunts och extremt farlig körning i Endless Truck, ett beroendeframkallande stuntspel för lastbilar! Behåll kontrollen över det här odjuret på fyra hjul medan du kör över ramper, undviker farliga hinder och samlar in pengar.

Visa upp dina färdigheter genom att utföra djärva volter när du svävar genom luften, men var försiktig så att du inte överdriver! Att köra monstertruckar, som allt i livet, kräver en balans! Tro inte att lastbilens storlek innebär att den är osårbar för farorna på vägen, för vägen är lång i Endless Truck och du måste se till att du kommer så långt som möjligt.

Hitta din inre våghals i Endless Truck och ha kul på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Endless Truck? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårlastbil spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.