Flipper Dunk 3D

Världen i Flipper Dunk 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Flipper Dunk 3D, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Genom att kombinera basket och flipper ger Flipper Dunk 3D dig en unik och utmanande upplevelse som du enkelt kan spela på Hetaspel.se. I grund och botten är Flipper Dunk 3D ett skicklighetsspel, och dina reflexer avgör hur många skott du får i spelet. Eftersom Flipper Dunk 3D har inslag av både basket och flipper är målet i Flipper Dunk 3D att få bollen genom hoppet inom tidsgränsen. Spelets flippersida kommer in i spelet med hur du skjuter bollen, eftersom du måste aktivera flippern. Du kan styra hur hårt du skjuter genom att klicka länge på skärmen. Vanligtvis måste du ha en fin kontroll över bollen, så du måste vara försiktig med hur du driver bollen framåt.

Precis som i flipper måste du vara uppmärksam på att bollen inte faller under flippern, eftersom det slösar dyrbar tid, och du måste göra ett antal lyckade skott om du vill gå vidare till nästa nivå. När du går vidare på Flipper Dunk 3D börjar användbara föremål dyka upp runt om på nivån, som ger dig olika bonusar, till exempel fördubblar antalet poäng som du får efter varje skott. Men var försiktig, eftersom dessa bara varar under en begränsad tid, så gör det mesta av dem medan de finns kvar. Å andra sidan kan du också få föremål som har en negativ effekt, till exempel sådana som krymper basketbollen, vilket gör det mycket svårare att göra poäng. Och när du tar hänsyn till att efter att du har gjort mål ändrar målets position, att behöva anpassa sig till en ny position, samt att skjuta med en boll av en annan storlek ökar utmaningen en aning.

Testa dina reflexer och ditt mål när du spelar Flipper Dunk 3D på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Klicka på skärmen för att skjuta bollen. Ju längre du håller vänster musknapp intryckt på skärmen, desto kraftfullare blir ditt skott.

Liknande spel:

Gillade du Flipper Dunk 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC