Mini Swim

Världen i Mini Swim är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Mini Swim, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Ge dig ut på ett miniäventyr i vattnet på Hetaspel.se när du spelar Mini Swim, ett avslappnande spel som säkert hjälper dig att slappna av. Målet med spelet är att samla alla mynt som ligger utspridda på havets botten, samtidigt som du undviker de olika farorna som lurar där. Förmodligen vill du bara städa havsbotten, eller kanske vill du bli rik på de glömda rikedomarna som bara ligger där, hur som helst, i Mini Swim är allt du behöver göra att bara samla in dessa mynt. Medan de första nivåerna börjar med att lära dig grunderna börjar sakta men säkert saker och ting bli svårare och svårare, och alla dina simkunnigheter kommer att sättas på prov. När nivåerna börjar ha plattformar med spikar på sig, och alla sorters motståndare börjar vandra runt på scenerna, måste din uppmärksamhet öka om du vill klara alla utmaningar som spelet ger dig.

Den förtrollande atmosfären i Mini Swim lämpar sig också för en avkopplande upplevelse, och det faktum att nivåerna är korta bidrar också till dess avkopplande karaktär. Det faktum att utmaningen ökar, om än långsamt, gör att det blir roligt under en längre tid. Mini Swim är ytterligare ett bra val från Hetaspel.se för när du har några få stunder till ditt förfogande och söker något roligt som kan hjälpa dig att komma på andra tankar.

Gör en resa under havet när du spelar Mini Swim på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att förflytta dig runt på nivån om du spelar från en stationär dator. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på kontrollerna på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Mini Swim? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.