Forest Match

Världen i Forest Match är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Forest Match, ett av våra bästa casual spel!

Ett roligt match 3-spel väntar på dig i Forest Match! Med sin vackra grafik och livliga sånger kommer du snabbt att bli indragen i spelets underbara värld! Förtrollningen av denna magiska skog förstärks ytterligare av de söta figurerna som hjälper dig på vägen och förklarar vilka spelreglerna är.

Som man kan förvänta sig av ett match 3-spel är det du måste göra att matcha tre eller fler frukter, blommor eller andra skogsobjekt av samma typ, och du kommer långsamt att rensa bordet. Om du upptäcker att ett stort antal objekt väntar på att kopplas ihop, se till att göra det eftersom du då skapar en kraftfull förmåga som kan hjälpa dig att ta bort jord, gräs, mossa, sten eller is.

Forest Match erbjuder dig massor av spännande uppdrag och dagliga utmaningar, så se till att besöka Hetaspel.se, där det roliga väntar!

Liknande spel:

Gillade du Forest Match? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårcasual spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.