Funny Mad Racing

Världen i Funny Mad Racing är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Funny Mad Racing, ett av våra bästa bilspel!

Funny Mad Racing är ett äventyr som tar studsande bilar på en glad färd över lika studsande vägar på Hetaspel.se! Detta lättsamma bilspel utspelar sig på 40 nivåer, var och en full av olika bilar och överraskande, humoristiska funktioner som ger en härlig twist till din eskapad. Oavsett om du kör i enspelarläget eller fördubblar det roliga i tvåspelarläget så kommer detta bergsklättringsäventyr att bli riktigt roligt. Utforska den pixlade världen, tjäna mynt, lås upp nya funktioner och utmana en vän för att höja underhållningen till nya höjder. När du dyker in i det pixlade universumet på Funny Mad Racing introducerar varje nivå en ny uppsättning utmaningar som gör spelet engagerande och oförutsägbart. Navigera på de studsiga vägarna med ett urval av bilar, var och en erbjuder en unik och underhållande upplevelse. Spelets 40 nivåer är ett bevis på den variation och kreativitet som finns i äventyret och säkerställer att spelarna stöter på överraskande och roliga element i varje sväng.

Omfamna flexibiliteten i spellägena med både 1-player och 2-player alternativ, så att du kan skräddarsy upplevelsen efter dina preferenser. I enspelarläget kan du ta dig an utmaningarna ensam, medan du i tvåspelarläget kan dela det roliga med en vän och fördubbla skratten och underhållningen. Tävla vänskapligt när ni navigerar på de studsiga vägarna tillsammans och lägg till en social dimension till bergsklättringsäventyret. Tjäna mynt när du vinner nivåer och låser upp nya funktioner som förbättrar ditt spelande. Spelvalutan blir en värdefull resurs som öppnar dörren till en mängd roliga tillägg som håller äventyret fräscht och spännande. Oavsett om du uppgraderar dina bilar eller låser upp specialförmågor ger progressionssystemet ett djup till spelet och motiverar spelarna att fortsätta sin resa genom de pixliga landskapen.

Gör dig redo för ett äventyr med studsande bilar, där humor möter action i hög hastighet i Funny Mad Racing. Spelets pixelvärld sätter scenen för en uppslukande och underhållande upplevelse som ger spelarna en chans att utforska, skratta och utmana sig själva. Med sina 40 nivåer, olika bilar, överraskande funktioner och möjlighet till multiplayer-glädje garanterar detta spel att varje ögonblick är en explosion av glädje och skratt. Låt den studsiga bilresan börja, och må ditt äventyr i Funny Mad Racing bli fyllt av skratt och spänning!

Hur man spelar

Använd WASD eller piltangenterna för att styra fordonet. Om en andra spelare ansluter sig till spelet använder de piltangenterna.

Liknande spel:

Gillade du Funny Mad Racing? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC