Funny Shooter

Världen i Funny Shooter är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Funny Shooter, ett av våra bästa skjutspel!

En resa med spännande strider väntar på dig på Hetaspel.se med Funny Shooter, och när du navigerar genom en myriad av vapen i detta actionfyllda äventyr måste dina reflexer vara redo för den kommande anstormningen av fiender. Med 18 vapen till ditt förfogande ligger makten att välja din arsenal i dina händer. Ditt främsta mål: skydda dig från den obevekliga invasionen av fiender som varierar inte bara i storlek utan också i formidabla förmågor. Navigera på det dynamiska slagfältet och använd strategisk skicklighet för att undvika fiendens granater och högafflar och undvika slag från klubbor, yxor och till och med motorsågar. Dyk ner i händelsernas centrum, där snabba reflexer och taktiskt tänkande är dina bästa allierade. De olika typerna av fiender du stöter på ger spelet ett extra lager av utmaningar. Anpassa dig till de unika egenskaperna hos varje motståndare och håll ett vakande öga på deras olika storlekar och förmågor. Slagfältet blir en dynamisk arena där överlevnaden hänger på din förmåga att skickligt undvika de olika hot som riktas mot dig.

Upplev spänningen i att hantera kraftfulla vapen som sträcker sig från en granatkastare och en bazooka till maskingevär och pistoler. Släpp lös en spärreld av eldkraft mot dina fiender genom att strategiskt välja rätt vapen för varje möte. Den destruktiva potentialen i din arsenal blir en avgörande tillgång när du försöker utplåna varje fiende som står i din väg. Det spännande målet är tydligt: förgör dem alla, lämna inget utrymme för nåd i denna intensiva kamp för överlevnad. Ge dig in i en obeveklig jakt på seger när du ställs mot horder av fiender, var och en beväpnad med distinkta vapen och taktiker. Bemästra konsten att skjuta med precision och fatta strategiska beslut när du navigerar genom kaoset. Den stora variationen av vapen ger en dynamisk spelupplevelse och ser till att varje möte känns fräscht och utmanande. Oavsett om du föredrar granaternas explosiva verkan eller maskingevärens snabba eldgivning är valet ditt, vilket ger din stridsstrategi ett personligt inslag.

Förbered dig på en adrenalinfylld uppgörelse där dina färdigheter sätts på prov på Hetaspel.se. Att förgöra fiender blir mer än ett mål; det är en spännande erövring som utvecklas med varje exakt skott och strategisk manöver. Ta kommandot på slagfältet, visa upp din skicklighet med en rad olika vapen och gå segrande ur en strid där överlevnaden beror på din förmåga att anpassa dig, lägga upp strategier och utnyttja hela din arsenal i Funny Shooter.

Så här spelar du

Använd WASD-tangenterna för att flytta runt din karaktär. Använd vänster musknapp för att skjuta, höger musknapp för att sikta, Space för att hoppa, R för att ladda om och mushjulet för att bläddra bland dina vapen. Om du spelar från en mobil enhet använder du kontrollerna på skärmen.

Spela andra spel från Funny Shooter-serien:

  1. Funny Shooter 2

Liknande spel:

Gillade du Funny Shooter? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.