Funny Shopping Supermarket

Världen i Funny Shopping Supermarket är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Funny Shopping Supermarket, ett av våra bästa djur spel!

På Funny Shopping Supermarket måste du betjäna de kunder som kommer till din stormarknad. För att göra detta måste du se vad de behöver och ge dem de produkter de vill ha genom att spela en mängd roliga minispel. Sortera och hitta deras önskade varor och se till att du har så många nöjda kunder som möjligt.

Ju bättre du spelar desto mer pengar får du, och för att ha en framgångsrik stormarknad behöver du så mycket pengar som möjligt, så att du alltid har varor att sälja. Några av de produkter du säljer är grönsaker, frukt, kött, kläder, godis och alla möjliga andra intressanta saker. Se till att du hittar det som kunden söker och lägger det i deras matkasse.

Odla din stormarknad på Hetaspel.se och gör många kunder glada på Funny Shopping Supermarket!

Liknande spel:

Gillade du Funny Shopping Supermarket? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårdjur spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.