Golf Field

Världen i Golf Field är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Golf Field, ett av våra bästa sportspel!

Golf Field är ett spel där du måste försöka få den bästa poängen när du spelar golf. Det är en smart variant av golf, som inte bara är uppslukande och engagerande, utan också kreativ och fylld av fantastiska idéer. Alla som älskar golf kommer att gilla det här spelet eftersom det inte bara är roligt, utan låter dig verkligen testa dina golfkunskaper och din noggrannhet. Du kan till och med förbättra dessa färdigheter genom att spela många av de dussintals nivåer som finns här.

Sättet du spelar Golf Field på är väldigt enkelt, du har ett visst antal slag och huvudfokus är att försöka placera golfbollen i sitt hål utan att överskrida det givna antalet slag. När du spelar blir varje nivå ännu mer utmanande, med massor av olika hinder och fällor som dyker upp i spelvärlden. Som alltid måste du hålla dig inom ett lågt antal slag för att få högsta poäng.

Om du brinner för golf är det en bra idé att prova Golf Field, eftersom det ger dig så många lyckliga stunder att utforska och njuta av. Du kan spela Golf Field just nu på Hetaspel.se, så om du älskar golf eller bara vill prova ett nytt spel för att testa dina färdigheter kan du spela det direkt!

Hur man spelar

Om du spelar på en dator siktar du på golfbollen genom att hålla vänster musknapp intryckt och flytta runt den tills du hittar rätt vinkel, och skjuter sedan bollen genom att släppa musknappen. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen för att göra de ovannämnda åtgärderna.

Liknande spel:

Gillade du Golf Field? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsportspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.