Heart Box

Världen i Heart Box är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Heart Box, ett av våra bästa skicklighetsspel!

Sätt din hjärna på prov i det här roliga och söta fysikpusselspelet, Heart Box, där du måste lösa problem med ökande svårighetsgrad för att leda lådan till målet. Varje nivå innebär en ny utmaning, men vi vet alla att med stora utmaningar kommer stort nöje!

Det engagerande spelet kommer ständigt att få dig att tänka på de interaktioner som kan uppstå i rummet, och snart kommer du att se att metoden att lösa pusslet genom trial and error långsamt kommer att ersättas med att lösa det för att du förstår vad du måste göra. Och det är då det verkligen börjar bli roligt, när du tydligt kan se lösningen på scenen och se att allting är logiskt. Den stiliserade grafiken och den glada musiken kommer också att dra in dig i denna roliga värld.

Kom över till Hetaspel.se när du vill spela ett roligt pusselspel!

Liknande spel:

Gillade du Heart Box? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskicklighetsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.